Rendezvényhelyszínek

Amennyiben nem a teljes kastély bérlését választod, lehetőség van a szabad időpontjainkban termeinket önállóan is igénybe venni az alábbi lehetőségekkel:

A kastélyszálló étterme alkalmas céges csapatépítő rendezvények, családi összejövetelek (keresztelők, kicsengetési ebédek, jubileumok) ünneplésére.
1.

Étterem

A kastély éttermének mind a padlózata, mind a mennyezete korabeli maradványok alapján került rekonstruálásra. Mennyezete eredeti gerendákat is bemutat, míg intarziás padlója egy részen a régi, a többi pedig az alapján gyártódott. Alapterülete 100 négyzetméter.

Asztalokkal berendezve 60 fő ültetésére alkalmas. Ajánljuk céges csapatépítő rendezvények, családi összejövetelek (keresztelők, kicsengetési ebédek, jubileumok) ünneplésére.

A bálterem az épület nagyterme egybenyitható az éttermi résszel és kiválóan alkalmas 80 fős esküvők, lakodalmak vagy egyéb rendezvények megtartására.
2.

Bálterem

Nagytermünk  a régi bálok hangulatát idézi meg. Alapterülete 116 négyzetméter, mely a legnagyobb rendezvénytermünk.
Az éttermi résszel egybenyitva kiválóan alkalmas 80 fős esküvők, lakodalmak megtartására.

Az 56 négyzetméteres külön bejárattal is megközelíthető  teraszos terem az ősfás parkra nyílik.
3.

Teraszos terem

A kastély legkisebb bálterme saját terasszal rendelkezik az ősfás parkra.
56 négyzetméteres rendezvényterem külön bejárattal is megközelíthető, így 40 fő részére ideális rendezvényhelyszín. A másik két teremmel összenyitva ajánljuk az esküvők, lakodalmak lebonyolítására.

A három nagyterem összenyitva lehetőséget ad nagyobb rendezvények lebonyolítására.
4.

Három nagyterem összenyitva

Három nagytermünk összenyitva lehetőséget ad nagyobb létszámú rendezvények lebonyolítására, melyek alapterülete összesen 272 négyzetméter.

Az eredeti keresztboltozatos pincerendszer visszarepíti vendégeinket a régi lovagi időkbe, itt megtekinthető a régészeti feltárás során talált Mátyás király korabeli oszlopfő talpazata is. A pince össz alapterülete 300 négyzetméter, ami alkalmassá teszi 20-100 fős autentikus rendezvényekre egyaránt.
5.

Pince

A kastély több helyiségből álló pincéjének össz alapterülete 300 négyzetméter, ami alkalmassá teszi 20-100 fős autentikus rendezvényekre egyaránt. Az eredeti keresztboltozatos pincerendszer visszarepíti vendégeinket a régi lovagi időkbe, itt megtekinthető a régészeti feltárás során talált Mátyás király korabeli oszlopfő talpazata is. Különleges borkóstolók, privát események méltó helye lehet.

6.

Esküvő, Lakodalom

A Meghívottak számára foglalj szállást nálunk, élvezd a teljes kastély birtoklását!
Esküvői vacsoramenü ajánlatainkat a Ti igényeitekre szabjuk! Ajánlott menüsorainkat itt találod.  Fotózás a kastélyparkban, Vendégvárás a kastély kertjében, Vacsora a bálteremben. Szállásfoglalás esetén másnapra délelőtti brunch-ot szervezünk a vendégekkel.

Segítünk megvalósítani álmaid esküvőjét.
Esküvői ajánlat

Árak

Ár / alkalom
(Csütörtöktől -Vasárnapig)
Ár / alkalom
(Vasárnaptól -Csütörtökig)
Étterem
60 fő
100
m2
Csütörtök - Vasárnap
800 EUR
Vasárnap - Csütörtök
500 EUR
Bálterem
80 fő
116
m2
Csütörtök - Vasárnap
800 EUR
Vasárnap - Csütörtök
500 EUR
Teraszos terem
40 fő
56
m2
Csütörtök - Vasárnap
400 EUR
Vasárnap - Csütörtök
250 EUR
3 Nagyterem összenyitva
Csütörtök - Vasárnap
1600 EUR
Vasárnap - Csütörtök
1000 EUR
Pince
20-100 fő
300
m2
Csütörtök - Vasárnap
200 EUR
Vasárnap - Csütörtök
50 EUR
Ajánlatot kérek