Az Ugron Kastély házirendje

1. Bejelentkezés és kijelentkezés:

A szálláshelyen a bejelentkezés az érkezés napján 14:00 órától, míg a kijelentkezés a távozás napján délelőtt 10:00 óráig lehetséges. Kérjük, hogy ezen időpontokat tartsák be. Korábbi bejelentkezés vagy későbbi kijelentkezés esetén előzetes egyeztetésre van szükség.

2. Foglalás és lemondás:

A foglalás a visszaigazoló e-mail és az előleg előre utalásával válik érvényessé. Az előleg a végösszeg 50%-a. A foglalás ingyenesen lemondható a foglalás dátuma előtt 14 nappal, a foglalási összeg visszatérítendő.

3. Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése távozás előtt történik. Amennyiben az előre lefoglalt időszak vége előtt távoznak, a lefoglalt éjszakák szállásdíját kötelesek kifizetni. Fizetési módok: készpénz, banki átutalás, bankkártya (Visa, MasterCard), Sodexo, Edenred vakációs utalványok.

4. Parkolás:

A parkoló kamerával védett. Kérjük, tartsák be a KRESZ szabályokat, és ne lépjenek túl a megengedett sebességhatáron. Minden szobához egy ingyenes parkolóhely tartozik.

5. Dohányzás:

Az épületen belül a dohányzás és nyílt láng használata szigorúan tilos. Kérjük, csak a kertben, az erre kijelölt helyeken dohányozzanak.

6. Háziállatok/Házi kedvencek:

Vendégeink rendelkezésére áll egyik földszinti szobánk, amely alkalmas abban az esetben, ha háziállattal szeretnének érkezni. Kérjük a foglalás során jelezze, ha kisállatot szeretne hozni. Ebben az esetben foglalásának végösszege tartalmazni fogja a háziállatra vonatkozó felárat.

7. Tisztaság és rend:

A szálláshely és berendezési tárgyak állagának, rendjének és tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, hogy tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

8. Csendes órák:

A területi illetékes hatóság jogszabályban rögzített rendje szerint a csendrendelet településünkön 22:00 - 8:00 időszakra érvényes, ez alól mentesülnek az előre egyeztetett rendezvények.

9. Zárt kapus időszak:

Kérjük vegyék figyelembe, hogy 23:00 és 07:00 óra között a Kastély kapuit bezárjuk. Kivételt képeznek a rendezvényes esték.